Leerlingen

Jij bent nu op de leerlingenpagina van onze website. Hier vind je vooral informatie die voor jou belangrijk kan zijn. Hopelijk helpt deze informatie jou.

Kernwaarden

Wat houden de kernwaarden precies in. Hieronder worden ze omschreven in taal die je gemakkelijker kan begrijpen.

Dienstbaar

Ik zorg goed voor de ander.

Verantwoordelijk

Ik zorg goed voor alles wat God gemaakt heeft.

Welbevinden

Ik voel me veilig.

Ik kan goed samenwerken met mijn klasgenoten.

Kwaliteit

Ik doe mijn taken zo goed mogelijk.

Contactjuf & meester

Pieker je ergens over? Vertel het tegen je ouders, de juf of de meester. Als dat moeilijk is, kan de contactjuf of -meester ook helpen. Als je dat graag wil, kun je hieronder een bericht sturen.

Plusgroep

Sommige leerlingen vinden het werk op school te gemakkelijk. Daarom willen ze graag taken die moeilijker zijn, zodat ze meer uitgedaagd worden. In de Plusgroep gebeurt dat.
Wil jij ook graag meedoen in de Plusgroep? Meld je hier aan en wie weet, mag jij ook meedoen.

Aanmelden plusgroep

Handige Links